Om os

Visionen bag ideen:

Eye 2 Eye har en vision om at skabe muligheder til de fysiske butikker, så de kan få en effektiv og attraktiv markedsførings kanal. En kanal der kan fungerer i forskellige sammenhæge og være bindeled mellem den fysiske butik og online handel.

Hos Eye 2 Eye arbejders der ud fra et ideal der handler om

”at deres forhandlere bliver eye 2 eye med deres kunder”

De har 3 kerne værdier de gerne vil opnå i alt de tilbyder, og det er at deres kunder altid for den bedste service, kvalitet og de rigtig innovative løsninger.

 

Eye 2 Eye Display:

Et online touch skærm display i form af en reklame stander, kan blive stationeret i den fysiske butik og flyttes efter behov og ønske. Displayet har direkte adgang til det online net og kan derfor vise forhandlerens online shop. Displayet kan også vise butikkens hjemmeside og dermed blive et fast inventar i den fysiske butik.

Det er et display som ikke kun kan bruges af forhandler, men kunden kan også bruge skærmen og søge efter netop det produkt de ikke kan finde i den fysiske butik. Dette giver fordele for butiks ejeren, da man her har mulighed for at afslutte et salg, uden at risikere kunden går hjem og søger produktet på en vilkårlig hjemmeside. Ejeren vil aldrig udelukke et salg, fordi produktet ikke findes i butikken. Det vil give mere plads i butikken, da der vil være mulighed for at have færre produkter i butikken, men trække på centrallageret og dermed give mere salg, uden ekstra omk. På varelager, eller øget butiksareal.

Det online display kan skræddersys præcis til forretningen og opfylde deres ønsker og behov. Det er en enkel touch skærm, men et stilrent og klassisk design.