Hvorfor vælge Eye 2 Eye Display?

EYE 2 EYE – ekstra service og en interaktiv kollega

En touchskærm, betjeningsvenligt tastatur og opkobling til internettet betyder, at kunderne selv kan handle online i din butik, få varerne leveret – og spare besværet. Så får du mere tid til at sælge frem for at ekspedere. Og dine kunder får endnu bedre service, gode råd og tips og kan endda dele dem med deres venner – her og nu!

 

EYE 2 EYE med dine kunder

EYE 2 EYE bringer dig i øjenhøjde med dine kunder, uanset hvilken branche du er i. Det kan være en interaktiv shop-i-shop i en detailbutik, en infoskærm på et hotel, et præsentationsværktøj i en mæglerbutik eller i en bilforretning. Og er du en del af en kæde kan særlige tilbud koordineres og udsendes samtidig fra centralt hold til alle butikker.

 

Bedre service

Dine kunder får flere muligheder for at se produkter og funktioner samt adgang til en lang række online tilbud i butiksmiljøet, som de kan dele med andre.

Større oplevelser

På den store flotte skærm tager dine produkter sig godt ud og samtidig får skærmen forretningen til at udsende nytænkning og innovation.

Mere salg

Displayet leveres med individuelt tilpasset software, som kan opfylde de krav, du stiller til funktions- og varepræsentationer, mersalg og en interaktiv medarbejder.